Změna velikosti písma

Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST - Pozor na falešné zaměstnance vodáren

VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST - Pozor na falešné zaměstnance vodáren



Pozor na "falešné" zaměstnance vodáren

 

VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., upozorňuje zákazníky, že se v městě Blansku se v těchto dnech znovu objevili podvodníci, kteří se vydávají za zaměstnance vodáren.

Starší ženu, která bydlí v centru Blanska v rodinném domě navštívila 13. září žena, která se domáhala vstupu dovnitř s tím, že jde zkontrolovat vodu.  Starší žena naštěstí ženu nevpustila dovnitř a naopak informovala svoje příbuzné, kteří vše oznámili.

Naše společnost  v souvislosti s tímto případem opětovně žádá zejména starší občany o OBEZŘETNOST! Už v minulosti se naše společnost setkala s tím, že podvodníci tvrdili, že Vám jdou vrátit přeplatek, popřípadě hledali jiné záminky, jak se dostat do Vašich obydlí a zjistit, kde máte uložené peníze. Proto znovu zdůrazňujeme, že po našich zaměstnancích můžete kdykoliv požadovat předložení služebního průkazu, kterými jsou všichni naši zaměstnanci vstupující do Vašich provozoven a domácností vybaveni. Průkaz je opatřen i fotografií zaměstnance.  Kdykoliv se také můžete telefonicky obrátit na naši společnost a požádat nás o ověření, zda se někdo z našich zaměstnanců ve Vaší obci v daném okamžiku pohybuje.

Mgr. Iva Šebková,
Vedoucí marketingu a komunikace

Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů